Weerbaarheidstraining 8-12 jaar

Datum & tijd

26 september 2019 om 15:30 until 16:30

Alkmaar Sport start vanaf 26 september 2019 met een nieuwe serie Weerbaarheidstrainingen voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Weerbaarheid staat voor stevig in je schoenen staan en vertrouwen hebben in jezelf. Door je eigen kracht en mogelijkheden te ontdekken kun je weerbaar door het leven gaan.

Door middel van gerichte oefeningen en spelvormen wordt aandacht besteed aan diverse specifieke onderwerpen, die van belang zijn voor de weerbaarheid van kinderen. Denk aan lichaamshouding, stemgebruik, omgaan met groepsdruk en ademhaling. Ook verdedigingstechnieken, zoals het afweren van een klap of trap of jezelf bevrijden als je wordt vastgegrepen en het bedenken van oplossingen in bedreigende situaties komen aan bod.

De training duurt 8 weken, in de herfstvakantie zal de training niet door gaan. De laatste les is op donderdag 21 november 2019. 

De training is te volgen in de gymzaal aan de Pater Schiphorststraat 1 in Alkmaar. Voor meer info en/of inschrijving mail naar a.brouwer@alkmaarsport.nl of klik HIER

Doelgroep

kinderen 8-12 jaar

Kosten

€ 75

Contactpersoon

Anouk Brouwer

Telefoonnummer

06-43040990

E-mailadres

a.brouwer@alkmaarsport.nl