Mogelijkheden om andere ouders te ontmoeten

Mogelijkheden om andere ouders te ontmoeten

 

Woensdagochtendcafé in Overdie (Wijkcentrum Overdie, van Maerlantstraat 8-10)

Ouders van kinderen van 0-4 jaar kunnen elkaar elke tweede woensdag van de maand ontmoeten in het Woensdagochtendcafé van 10.00- 11.30 uur in Wijkcentrum Overdie. Ouders/verzorgers zijn van harte welkom voor kopje koffie of thee.  De kinderen kunnen lekker spelen terwijl de ouders met elkaar in gesprek kunnen gaan en tips kunnen uitwisselen over de opvoeding. Soms is er een thema, bijvoorbeeld liedjes zingen met de kinderen, of een workshop over een onderwerp als  'grenzen stellen'. Iedereen kan ook zelf een onderwerp inbrengen. De jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau is aanwezig, dus als er vragen zijn, kunnen die meteen gesteld worden.  De toegang is gratis. In de maanden juli en augustus is het Woensdagochtendcafé gesloten.

Ouderkamer Alkmaar 

Ouderkamer is een ontmoetingsplaats waar ouders elkaar kunnen treffen, waar contacten ontstaan tussen ouders en school en tussen ouders onderling.

De Jonge Moedergroep om de week op donderdag in Wijkcentrum De Oever 

De Jonge Moedergroep brengt jonge moeders en hun kinderen samen om leuke activiteiten te ondernemen en informatie te delen. Ben jij jong, tot en met 23 jaar, en moeder en vind jij het leuk om met andere jonge moeders in contact te komen, kom dan naar de jonge moedergroep! Wijkcentrum De Oever in Oudorp start hiermee op donderdag 24 januari 2019. 

 

En/of ontmoet andere ouders op ons forum!

Klik HIER